Site icon ProBoxing.cz

Zápas Paul vs Tyson bude exhibiční!

Jake Paul vs Mike TysonDuel mezi Jake Paulem a legendárním světovým šampiónem těžké váhy Mikem Tysonem bude podle standardních boxerských pravidel, avšak se bude jednat pouze o exhibiční boj!

Streamovací platforma Netflix a promotérská skupina Most Valuable Promotions (MVP) na začátku března oficiálně oznámily svou vůbec první spolupráci na boxerském galavečeru, ve kterém se v hlavním duelu střetnou „The Problem Child“ Jake Paul a legendární americký boxer „Iron“ Mike Tyson. Zápas bude živě vysílán po celém světě exkluzivně na Netflixu.

Sedmapadesátiletý americký boxer Mike Tyson ukončil veleúspěšnou profesionální kariéru už v roce 2005, kdy jej v šesti kolech porazil irský boxer Kevin McBride. Do ringu se vrátil v rámci exhibičního zápasu v listopadu 2020, kde se střetl s další legendou Royem Jonesem jr., který skončil remízou.

Boxovat se bude deset kol podle pravidel profesionálního boxu, avšak vítěz může být pouze v případě knockoutu. Pokud zápas skončí na body, bude duel vyhlášen jako remízový. Ani vítězství knockoutem však nebude znamenat, že se zápas zapíše do oficiálních záznamů, bude se jednat totiž o exhibiční zápas.

Exit mobile version