Site icon ProBoxing.cz

Podcast: Levej hák: 7. díl!

Proboxing Levej hák 7V nové epizodě se moderátorovi Aleši Seifertovi do jeho podcastu LEVEJ HÁK vrátil obvyklý host Tonda Vavrda a společně probrali jak budoucí megafight Davis vs Garcia a odvetu Melikuziev vs Rosado 2, tak také večer Ring v Olomouci. Zároveň se vrátili k úspěšné obhajobě Fabiany Bytyqi či upsetů v podobě proher Joyce nebo Fundory!

V sekci Review se řešila úspěšná obhajoba Fabiany Bytyqi a její možné plány. Dále pak zápasy Shakura Stevensona a hlavně 3 upsety – nejprve porážka Akhmadalieva a absolutní bomby v podobě KO proher Sebastiana Fundory a zejména pád Joe Joyce v duelu s Zhang Zhilei.

V části Preview byl krátce představen duel Rakhimov vs Cordina v Cardiffu, ale pak se diskuze nasměřovala k megafightu Gervonta Davis vs Ryan Garcia. Řešila se váha, různé výhody či nevýhody jednotlivých borců a samozřejmě i možné tipy. Následně ještě probrali duely Davida Morrella a hlavně odvetu Bek Melikuziev vs Rosado 2, která v prvním zápase skončila naprostým upsetem.

V poslední části podcastu vzniklo české okénko – nejprve se řešil duel Lukáše Fajka v Německu o pás IBO international a hlavně také event Patron Boxing v Olomouci, kde zápasí Polakovič s nečekaným náhradníkem Mercadem, který má skvělé zápasy za sebou a krátce se pověnují i Ducárovi a možnosti zápasu s Thrushem či comebacku Tomáše Šálka.


Poslouchejte podcast LEVEJ HÁK na podcastových platformách Apple, Google, Spotify či Podbean, dejte follow a mrkněte na LEVEJ HÁK na Twitteru, Instagramu či facebooku nebo napište dotazy na levejhakpodcast@gmail.com

Exit mobile version