Site icon ProBoxing.cz

Podcast: Levej hák: 30. díl!

Proboxing Podcast: Levej hák 24V nejnovějším díle podcastu Levej Hák se moderátoři podívají na řežbu Clarke vs Wardley, krvavou bitvu Tszyu vs Fundora a nadcházející mega zápas Haney vs Garcia, RING 11 či duel Ryba vs Ahlin!

U jubilejní 30. epizody podcastu o profiboxu, kde se dnes podrobně podíváme na několik napínavých zápasů. Začneme šokujícím vítězstvím Sebastiana Fundory nad Timem Tszyuem, Zároveň jsme probrali ošklivý cut a krvácení u Tszya. Dominantní vítězství před limitem katapultovalo Isaaca Cruze k možnostem vybrat si někoho z dalších šampionů ve 140 lb. Jeho vítězství nad Romerem před limitem ukázalo jeho možnosti v nové váze.

Bohachuk zase přesvědčivě přetlačil nevyzpytatelného Mendozu a směřuje k první titulové možnosti. Třešničkou pak byla bitva v těžké váze mezi Frazer Clarkem a Fabio Wardleyim, kteří nám ukázali legendární grudge match. Oba dva bojovali až do konce 12. kola remíza byla spravedlivá. Máme se na co těšit na podzim tohoto roku.

V preview jsme se nejprve podívali na nadcházející zápas Mikyho Ryby s Oscarem Ahlinem ve Švédsku. Miky je konečně v plné přípravě a věříme, že díky poslední  těžkým soupeřům přetlačí nebezpečného Švéda a získá pás WBF. Následuje sobotní noc těžkých vah v Corpus Christi v USA. Zde nejprve Ajagba vyzve Vianella, což slibuje perfektní zápas, který může skončit na obě strany a následně se americký prospekt Anderson střetne s Merhym.

Zde se tolik napětí nečeká, Jared je ve stoupající formě a Merhyho by měl udělat před limitem. Spektakulární zápas pak slibuje duel Haney vs Garcia, kteří se střetnou ve 140 lb. Nikdo vlastně neví, jak trénuje a jak bude vypadt Ryan Garcia, ale Haney vypadal v přípravě skvěle a po loňském megaúspěšném roce nebude chtít svoji sérii ukončit. Naopak, Garcia po prohře s Tankem Davisem vypadal s mnoha otazníky.

Poslední částí je exkurz na připravovaný event v Olomouci – RING 11, kde se konají odvety za remízové zápasy z Brna – Patrik Baláž vyzve podruhé Ganošku a pokud bude kondičně připraven, asi by to nemělo být tak komplikované, jako v prvním zápase. Ve druhé odvetě bude chtít Makovec ukázat, že remíza z prvního duelu s Bezvodou byla neoprávněná a měl si připsat vítezství. Bezvoda, tehdy se zlomenou rukou, to jistě vidí jinak. A poslední vyhypovaný duel je souboj Stráník vs Fiala, kde Stráník bude chtít pomstít svého stájové kolegu Marela, který s Fialou před 2 měsíci prohrál.


Poslouchejte podcast LEVEJ HÁK na podcastových platformách Apple, Google, Spotify či Podbean, dejte follow a mrkněte na LEVEJ HÁK na Twitteru, Instagramu či facebooku nebo napište dotazy na levejhakpodcast@gmail.com

Exit mobile version