Site icon ProBoxing.cz

Oktagon 39: Poprvé v Mnichově!

Oktagon 39Největší MMA turnaj v historii Mnichova s předními bojovníky 5 zemí! Šampion Keita, nesmrtelný Jungwirth, Pukač a „Meloun“ Petrášek se představí 11. února na galavečeru Oktagon 39!

11.2.2023 – Audi Dome, Mnichov, Německo
Oktagon 39
Start 18:00
Vstupenky na TicketMasterDE
Přímý přenos na OktagonTV

Organizace Oktagon po dvou vyprodaných turnajích ve Frankfurtu přichází do Mnichova, který zažije jednu z nejlepších sportovních show v Evropě v čele s neporaženým Keitou, Jungwirthem, Petráškem, legendárním Zawadou, Stolzem, Pukačem, Paradeiserem a domácí hvězdou přímo z Mnichova Poppeckem.

11. února se v Mnichově do klece vrátí také šampion lehké váhy Losene Keita, který je neporažený i po souboji s nejlepším slovenským stand up šampionem Milanem Palešem.

Tisícům fanoušků bude horko při bitvě miláčka davu nesmrtelného „The Kelt“ Christiana Jungwirtha s Brazilcem Nevesem Denilsonem De Oliveirou, který chtěl 2x zlomit Christiana Eckerlina.

Arénu rozpulsuje zápas aktuální dvojky polotěžké váhy v Německu, současného šampiona jedné z německých organizací a rodilého Mnichovana „Ironside“ Alexandera Poppecka proti nejzkušenějšímu německému bojovníkovi Martinovi Zawadovi.

Představí se i jedni nejznámějších slovenských zápasníků „Diamantový čávo“ Robert Pukač, Ronald Paradeiser či Pavol Langer, kterému se postaví „Meloun“ Miloš Petrášek.

Návrat do oktagonu zažije elitní zápasník Niklas Stolze, jenž poslední 2 roky zápasil v „lize mistrů“ UFC. A zabojuje i úřadující šampion České republiky v boxu a evropský a mezinárodní šampion v postoji Vladimír Lengál, který se chce postupně prokousat i k titulu v MMA.

Exit mobile version