Site icon ProBoxing.cz

Galerie: Benda vs Kotlár!

Karlos Benda vs Jaroslav KotlárVyhrocený a očekávaný zápas mezi Karlosem Bendou a Jaroslavem Kotlárem na galavečeru Clash of the Stars 3 skončil už v prvním kole. Nyní se podíváme na velkou galerii!

Zápas začal těžkotonážním tempem a Kotlár šel do předu jako bulldog a na Bendu tlačit a byl mnohem nebezpečnější. Benda ho chtěl hodit na zem ale Kotlár pokus odmítl. Ke konci prvního kola přišel v podání Bendy přesný úder a poslal Kotlára na zem, kde ho dokončil.

Hned po zápase se v kleci objevil Alexander Cverna alias Cverminátor a vyzval Karlose Bendu na zápas. Benda však zápas odmítl s tím, že Cverna jako profesionál by měl vyzývat také profesionály a ne amatéra. Ale kdoví jestli se jejich cesty nakonec někdy střetnou.

Na tento speciální zápas dohlížel dokonce šampión velterové váhy organizace Oktagon „Růžový panter“ David Kozma, který nakonec předal přímo v kleci po zápase poháry. V hlavní duel galavečera Clash of the Stars 3 ovládl Filip Grznár, který v prvním kole ukončil Aleše Bejra a zakopali tak válečnou sekyru.

Clash of the Stars
FB: ClashOfTheStarsFB
INSTA: ClashOfTheStarsINSTA
WEB: ClashOfTheStarsTV


Exit mobile version