Site icon ProBoxing.cz

Bivol ze hry. Utká se Canelo s Badou Jackem?

Saul Alvarez vs John RyderBritský promotér Eddie Hearn prozradil, že úřadující šampión křížové váhy Badou Jack je horkým adeptem na souboj se Saulem Alvarezem!

Dvaatřicetiletý mexický boxer a král super střední váhy „Canelo“ Saul Alvarez (59-2-2, 39 KO) se minulý měsíc vrátil do ringu na domácím galavečeru v Jaliscu a obhájil všechny čtyři světové tituly WBA super, WBC, WBO a IBF proti britskému vyzývateli Johnu Ryderovi (32-6-0, 18 KO).

Canelo bude mít další duel 16. září a ve hře byly původně pouze dva soupeři. Tím prvním byla plánovaná odveta s Dmitry Bivolem (21-0-0, 11 KO), který jej loni v květnu vybodoval a druhým je David Benavidez (27-0-0, 23 KO), který drží prozatímní světový titul organizace WBC a je tak povinným vyzývatelem.

Tým Bivola však v posledních dnech prozradil, že se jednání prakticky zastavila a pravděpodobnost odvety je pouze minimální. Zdůvodňovali to tím, že Alvarez a jeho tým nabízeli stejné podmínky jako v případě prvního zápasu, což je pro Bivola jako vítěze neakceptovatelné.

Nyní zástupce Canela Eddie Hearn prozradil, že se do hledáčku dostal švédský veterán „The Ripper“ Bado Jack (28-3-3, 17 KO), který drží v devětatřiceti letech světový titul WBC v křížové váze. Canelo dostal již na začátku roku souhlas od organizace WBC, aby mohl vstoupit do titulového souboje v křížové váze.

Exit mobile version